Produkter Tjenester Meny
VB H Granbo Servicebil Rør og høytrykksvakt 24/7

Høytrykksspyling og døgnvakt

Med vår nye, godt utstyrte høytrykkspylebil tilbyr vi høytrykksspyling av alle typer avløpsrør.

Vakttelefon: 930 68 701

Bilen er bygd opp av Tyske Leistikow, deres utstyr kjennetegnes som state of the art i bransjen når det kommer til høytrykksspyling. Med integrert steamer kan vi vaske avløpsrør med opptil 80° c. vann. På den måten får vi fjernet fastgrodd fett på en effektiv måte.

Videre er bilen utstyrt med spyleslanger i tre forskjellige størrelser som brukes etter behov og verktøy til alle slags formål, som for eksempel roterende dyser for rengjøring, kjettingdyser for å fjerne røtter eller mer tradisjonelle dyser for å trenge gjennom hinderet som har forårsaket stopp i avløpsnettet. I tillegg har bilen en kraftig våtsuger med innebygd lensepumpe som gjør at vi enkelt kan suge opp det vannet vi bruker under høytrykksspyling, tilbakeslag fra avløpsnett eller fra andre lekkasjer som gjør at et rom er fylt med vann.

Rørinspeksjon med kamera

Vi har også topp moderne kamerautstyr for inspeksjon av avløpsrør, kameraet har mulighet for notering underveis som gjør det enkelt å utarbeide en detaljert rapport i ettertid av inspeksjon. Med eget utstyr kan vi søke opp kameraet samtidig som vi inspiserer for å påvise hvor avløpstrasé går i vegg, betong eller i bakken utvendig.

Døgnvakt og rask utrykning

Fra vårt sentralt plasserte kontor i Osloveien er vi aldri langt unna hvis en vannlekkasje skulle oppstå! Vi har døgnvakt året rundt med rullering av våre dyktige rørleggere og står parat til å rykke ut både med vanlig servicebil eller høytrykkspylebil.

Servicebilene er godt utstyrt og ved behov får vi også tilgang hos våre grossister om natten og på helligdager. Alle våre servicebiler er utstyrt med verktøy for åpning av vegger/tak for å komme til der lekkasjen befinner seg.

Ta kontakt med oss mer informasjon om hva vi kan tilby!

Vakttelefon: 930 68 701